All my life

Wie is Noa, wie ben ik? Ik heb zelf eigenlijk ook geen idee. Wat ik wel weet is dat ik veel interesses heb. Met een open blik kijk ik mijn ogen uit. De wereld is van iedereen, maar iedereen heeft ook een eigen wereld. Via kunst, muziek, natuur, mensen en literatuur probeer ik te onderzoeken wie ik ben. Of waarom ik ben? Het is me tot nu toe een raadsel gebleven, maar dat is niet erg. Het leven is sowieso een raadsel. 


Poetry

Promener a la maison

Slowly stumbling inside Its doors wide open The little creature trotting along by my side

Mind a bit broken The crackling leaves below my feet That fell from the sky as snow and…

Before I meet The feeling of tranquility I so longed for, I am lost in mind, soul and beat

I don’t need anything more Just the benevolence of the unknown. It’ll reach my fingertips, blood and core

The forest has a certain tone Miles and miles of distance But its entirety is as small, as fulfilling as home.

Het bos is mijn favoriete plek op aarde. Het is iets wat me inspireert en rust geeft. Ik groeide op in Ierland en ontwikkelde daar een fascinatie voor natuur. Ook leerde ik daar over dicht. Met Robert Frosts’ Stopping by Woods on a Snowy Evening in gedachten, schreef ik dit gedichtje.

Cat and Vase
Prototype

Cat and Vase
Final product