Hannah Schipper

Ik ben Hannah en ik ben dit jaar op Mk:start om uit te vinden wanneer, hoe en waar ik mij op creatief vlak kan ontwikkelen. Ik vind het heerlijk om mij bezig te houden met meer conceptueel georiënteerde projecten. Zo haal ik niet alleen inspiratie uit het werk van eerdere kunstenaars, maar ook uit het nieuws, de natuur en natuurlijk de creativiteit van mijn mede-studenten. Dit jaar hebben we op MK:start geleerd om op sommige momenten gewoon maar te gaan maken en niet te veel na te denken van te voren, dat was wel even heel erg wennen voor mij!

In mijn tentoonstelling neem ik jullie mee door mijn reis van het afgelopen jaar, ik vertel waar ik tegenaan ben gelopen, wat ik heel erg leuk heb gevonden en natuurlijk ook over mijn groei en ontwikkeling (zoals het thema van de tentoonstelling). Per werk kun je op de titel klikken van het project voor meer informatie en foto’s.


20 gedachten over “Hannah Schipper”

 1. Hi Hannah, indrukwekkend om zo een overzicht te zien van je werk. Zeer bijzonder, professioneel en veelzijdig.
  Goed ?? en ga zo door ?

 2. Mooie werken Hannah! Leuk om te zien waar je afgelopen jaar mee bezig bent geweest, ga zo door!

 3. Mooie werken Hannah. De begeleidende teksten geven echt iets extra’s bij het bekijken van je werk. Met name van de tekst bij zwart wit was ik onder de indruk.
  De video Sanaa vind ik heel verrassend en indrukwekkend. Ik hoop een keer iets van je te kunnen kopen. Liefs van Gretha

 4. Prachtig Hannah! De fantastische S kende ik al. Als ik, hoe moeilijk ook, een voorkeursvolgorde zou moeten aangeven dan komen de zwart-wit waarneming en de vergankelijkheid van verandering bovenin mijn lijstje. Heel mooi!

 5. Ik ben onder de indruk Hannah. Niet alleen visueel prachtige werken, ook de concepten zo goed doordacht en omschreven. Heel knap gedaan, kun je heel trots op zijn!

 6. Hoi Hannah, naar het werk “Chaos” bleef ik kijken; het lijkt of de figuren op een onvoorspelbare manier bewegen. Ik vind dit de topper van een indrukwekkend veelzijdige collectie die je gemaakt hebt!

 7. Positiviteit en interesse is te zien in jouw werk, laat jezelf verder gaan met jouw intuïtie en blijf maken en genieten van het maken. Succes met de volgende stap.

 8. Prachtig en veelzijdig werk, met diepzinnige en mooi uitgewerkte concepten. Roept associaties op met het werk van grote kunstenaars als Picasso, Matisse en Abramovic, maar Hannah is natuurlijk een uniek kunstenaar!!

 9. Wauw Hannah! wat een prachtige galerie! Wat een talent. Zoveel technieken, zoveel stijlen, ook gemixt gebruikt en bij ieder werk een heldere gedachtengang. Heel leuk en interessant om te zien. Knap dat je wat er in je hoofd zit met je handen kan vormgeven. Een groot applaus van Sophie en Fenne!

 10. Lieve Hannah, wat een fantastische werken heb je gemaakt ! Ik ben diep onder de indruk. Vooral de vergankelijkheid van de verandering boeide me zo. Je hebt een veelzijdig en uniek talent meegekregen !

 11. Wat een prachtige en veelzijdige werken Hannah! De opstelling en film over Jemen is verrassend, met een belangrijke rol voor de pianomuziek. De zwart-wit waarneming is prachtig, ook de tekst! Het meest gefascineerd was ik door de tekeningen met draad en inkt. Fantastisch!

 12. Best goed Hannah,

  Deze paasochtend even geproefd,
  Heb wat meer tijd nodig.

  Wel al een voorlopige favoriet, werk op papier letter S, mooi grafisch resultaat.

 13. Diep onder de indruk van jouw werken. Wat een creativiteit. Zo bijzonder om de ontwikkeling van ieder werkstuk te lezen. Wat een ontwikkeling maak je door. Dank voor deze ‘inkijk’

 14. Super gaaf Han! Heel leuk om zo alles bij elkaar te zien en naast het alleen bij jou, ook nog thuis te kunnen bekijken!

 15. Hannah, ik zie een enorme veelzijdigheid en een krachtige ontwikkeling in jouw kunstenaarschap. Ook jouw eigen emotie kan je prachtig in kleur weergeven, want ‘zwart is niet zwart’. Ik ben benieuwd hoe jij je verder ontwikkeld in dit vak en blijf graag op de hoogte. Ga vooral buiten de lijntjes kleuren. Liefs, Fenna

 16. Beste Hannah,
  Wat een mooi werk allemaal. Je werk Chaos sprak me in het bijzonder aan. Dat deed me erg denken aan het surréalisme in de Franse literatuur waarbij schrijvers ook via de zogenaamde écriture automatique werkten. Ga vooral door Hannah!

Plaats een reactie